Vinna mycket eller ofta

En lyckochans är som sagt var den lilla chans man har att kunna vinna något, men hur stor lyckochans du kan få beror även på vilket slags spel du spelar på. Om du spelar ett spel där lyckochansen är liten kan du med riktig tur vinna riktigt stora pengar, men om du kan tänka dig att vinna lite mindre vinster mot att du får en större vinstchans finns det många sådana spel att välja på. Här ska vi ge dig några tips på vilka spel du kan spela beroende på om du vill vinna ofta eller mycket.

Spel där lyckochansen är större

Tialotter. Svenska Spels tialott ger vinstutdelning på var fjärde lott men de flesta vinster är småvinster. Du kan med riktig tur emellertid vinna hela 100 000 kr på den.

Keno. Om du spelar på Keno vinner du även om du bara träffar ett enda av dina nummer. En Kenobricka består av 70 nummer och i Kenodragningen drar man hela 20 nummer, så om du till exempel spelar på Kenonivå 11 där du får fylla i hela 11 nummer blir lyckochansen stor.

Multi Line Videoslots. Om du känner för att spela på ett casino online och vill få en hög vinstchans ska du spela på de spelmaskiner som kallas för Multi Line Slots. Dessa spelmaskiner har massor av vinstlinjer och chansen är mycket stor att du i alla fall vinner tillbaka lite av det du har satsat när du spela Multi Line Video Slots.

Spel där vinster är större

Lotto. Det är mycket svårt att vinna på lotto. Bara att få fyra rätt av 7 är en bragd. Lyckochansen för lotto är alltså mycket liten, men å andra sidan kan du bli mångmiljonär på lotto om du har extrem tur.

Jackpot Videoslots. En spelmaskin med en Jackpotvinst minskar chanserna för små vinster eftersom en del av spelarnas insatser sparas till någon får Jackpot, men om du har riktig tur kan du bli mångmiljonär även på Jackpot Videoslots.